Σκέρτσος για επιστολή Μητσοτάκη: Ο υπουργός Επικρατείας κ. Άκης Σκέρτσος αναφέρθηκε στην επιστολή που έστειλε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Κομισιόν

Ο υπουργός Επικρατείας κ. Άκης Σκέρτσος αναφέρθηκε στην επιστολή που έστειλε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Κομισιόν. “Είναι η ώρα πολιτικής και ρυθμιστικής παρέμβασης στις αυξήσεις των τιμών ενέργειας” , όπως υπογραμμίζει, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος συνοδεύει την ανάρτησή του με το άρθρο του πρωθυπουργού στο «Politico» (που αποτελεί περιληπτική εκδοχή της επιστολής), σχολιάζει: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει την κοινή παρέμβαση των ευρωπαϊκών ρυθμιστικών αρχών ενέργειας στις διεθνείς αγορές εμπορίας φυσικού αερίου με 6 άμεσα και προσωρινά μέτρα που θα βάλουν τέρμα στις ανεξέλεγκτες αυξήσεις τιμών ενέργειας».

Ο Άκης Σκέρτσος συμπεραίνει κλείνοντας: «Όταν οι αγορές παύουν να λειτουργούν προς το συμφέρον των πολιτών και των οικονομιών, με βάση τους κανόνες της προσφοράς και της ζήτησης, τότε έρχεται η ώρα της πολιτικής και ρυθμιστικής παρέμβασης ώστε να ισορροπήσουν σε νέα πιο λογικά επίπεδα. Τώρα είναι αυτή η ώρα».

Δείτε την ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr