Οι δράστες τον εκφόβισαν και τον προειδοποίησαν να προσέξει τι θα πει στο δικαστήριο

Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε μάρτυρας της υπόθεσης Βαλυράκη.

Αμέσως μετά την επίθεση, σύμφωνα με το  eviathema.gr , το θύμα προσέφυγε στην εισαγγελία Χαλκίδος όπου κατέθεσε σχετική μήνυση. Μάλιστα, αναφέρει ότι εκτός από τον ξυλοδαρμό, οι δράστες τον εκφόβισαν και τον προειδοποίησαν να προσέξει τι θα πει στο δικαστήριο.

Τι λέει ο δικηγόρος του

«Σήμερα 21 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους υπεβλήθη μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για λογαριασμό του εντολέα μου, Ε.Α., αυτόπτη μάρτυρα στην υπόθεση της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, κατά αγνώστων δραστών.

Στις 8 Φεβρουάριου, κουκουλοφόροι δράστες οι οποίοι κατέβηκαν από ένα μαύρο Ford Focus χωρίς πινακίδες, κύκλωσαν τον Α., του προκάλεσαν ελαφρά τραύματα και τον απείλησαν να «προσέξει καλά τι θα πει» και «πως θα το πει» όταν τον καλέσει ο ανακριτής που έχει στα χεριά του την υπόθεση του Σήφη Βαλυρακη, διαφορετικά τον προειδοποίησαν ότι θα τον «λιώσουν».

Ο εντολέας μου βιώνει κλίμα τρομοκρατίας στον τόπο που ζει από σκοτεινές δυνάμεις που έχουν συνασπιστεί προκειμένου ο φάκελος του θανάτου της υπόθεσης Βαλυράκη να κλείσει ως ένα θαλάσσιο ατύχημα» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Δημήτρης Μπάρδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr