Αισθητή θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου

Βελτιώνεται ο καιρός με αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας, μετά το φθινοπωρινό σκηνικό των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί του Σαββάτου, αναμένεται ηλιοφάνεια, διαύγεια και καλή ορατότητα παντού. Από το μεσημέρι και μετά η ηλιοφάνεια θα… επιμείνει και το βράδυ λίγες συννεφιές στα βόρεια της χώρας. Οι άνεμοι πέφτουν και η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι στους 24-25 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια όλη την μέρα και η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς.

Ηλιοφάνεια θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη και προς το βράδυ λίγα σύννεφα χωρίς να δίνουν βροχές. Η θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς.Την Κυριακή θα έχουμε ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Κάποιες αραιές συννεφιές θα έχουμε στα ΒΑ και ΒΔ χώρας αλλά χωρίς να έχουμε κάτι το ιδιαίτερο. Η θερμοκρασία στους 27 βαθμούς

Τη Δευτέρα επίσης θα έχουμε ήλιο αλλά όχι παντού. Σύννεφα από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε στα ΒΔ της χώρας τα οποία θα δώσουν και κάποιες βροχές. Πλέον θα πνέουν νοτιάδες και η θερμοκρασία στους 29 βαθμούς.

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου ο καιρός θα αλλάξει σε όλη την Δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες. Οι νοτιάδες θα ενταθούν και η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά στους 30 βαθμούς. Στους 33 στην Κρήτη στους 25 στο Ιόνιο.

Την Τετάρτη ο άστατος καιρός θα επιμείνει μόνο στα δυτικά και ΒΔ της χώρας, αλλά στη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Η θερμοκρασία στους 31 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά. Στους 26 στα δυτικά και 26 στα ανατολικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr