Επιβαρυντική χαρακτηρίζουν τη στάση της οι Αρχές

Η προφυλακισμένη 33χρονη, κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας, αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές και να δώσει τους κωδικούς του email, ώστε να αναζητηθούν τα “ίχνη” της στο διαδίκτυο, και κατ’ επέκταση η διαδρομή της φονικής κεταμίνης που χορηγήθηκε στο παιδί.

Όπως αναφέρει ο Alpha η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν συνεργάζεται με τους αστυνομικούς και αρνείται να τους δώσει τους κωδικούς της, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η δουλειά των Αρχών στο «άνοιγμα» του υπολογιστή και του κινητού της έτσι ώστε να ερευνηθούν όλες οι αναζητήσεις που έχει κάνει στο διαδίκτυο.

Η αστυνομία μπορεί να βρει λύσει, αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ζητήσει και από άλλα μέλη της οικογένειας να δώσουν τους κωδικούς τους στο πλαίσιο της έρευνας.

Σύμφωνα με τον Alpha οι αρχές θεωρούν επιβαρυντικό στοιχείο τη μη συνεργασία της Ρούλας Πισπιρίγκου και αστυνομικές πηγές φέρεται να λένε: «αφού δεν έχει να κρύψει κάτι, γιατί δεν μας δίνει τους κωδικούς;».

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες από τις αστυνομικές έρευνες έχει φανεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε φαρμακευτικές ουσίες, ενώ η Google της είχε προωθήσει διαφήμιση για κεταμίνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr