Την εν ψυχρώ εκτέλεση της χορεύτριας από την Ρωσία κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, γεγονός που αναμένεται να βοηθήσει τις αρχές για να ρίξουν φως στην υπόθεση. Η Νατάλιγια Πρόνινα, μαζί με τις φίλες της, επέστρεφε στο σπίτι της από το μετρό όταν κάποιος τις πλησίασε τρέχοντας και πυροβόλησε δύο φορές.

Η σχέση της με πολιτικό άνδρα της Ρωσίας

Η Ναταλίγια ήταν πολύ ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα. Στο Instagram της δημοσίευε συχνά φωτογραφίες της. Είχε τη δική της σχολή χορού. Οι αρχές έχουν χαρακτηρίσει την υπόθεση «ύποπτη» και ερευνά τα κίνητρα πίσω από αυτή.

Είχε μυστική σχέση με γνωστό πολιτικό της χώρας, τον οποίο γνώρισε σε εκδηλώσεις από τις οποίες δεχόταν συχνά προσκλήσεις για να χορέψει. Όταν η σχέση έγινε γνωστή στην οικογένειά του, εκείνη άρχισε να δέχεται απειλές από τη σύζυγό του.

Το άλλοθι του πολιτικού

Αρχικά στο στόχαστρο των ερευνητών βρέθηκε ο Αλεξάντρ Κράβτσενκο, ο οποίος βρισκόταν σε σχέση με τη Νατάλιγια. Όμως, σύντομα έγινε γνωστό ότι ο άνδρας έχει «ακλόνητο» άλλοθι. Την ημέρα της δολοφονίας βρισκόταν σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων από τη Μόσχα. Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, ο Αλεξάντρ συμμετείχε σε εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Αυτήν την στιγμή, στο στόχαστρο των ερευνητών βρίσκεται ένας άλλος άνδρας ο οποίος εκδήλωνε το ενδιαφέρον του για την κοπέλα με ιδιαίτερα έντονο τρόπο.Ο μυστηριώδης νεαρός παρακολουθούσε τη Νατάλιγια για περισσότερο από έναν μήνα, της πρόσφερε λουλούδια, προσπαθούσε να τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της μετά τη  δουλειά.

Όλες οι προσπάθειές του όμως έμειναν χωρίς αποτέλεσμα. Η κοπέλα δεν ενέδιδε. Οι φίλες της λένε ότι ο μυστηριώδης άνδρας μοιάζει πολύ με τον δολοφόνο. Έχει και εκείνος γενειάδα ενώ εργάζεται σε οικοδομή στην ίδια περιοχή όπου συνέβη το έγκλημα. Ο δράστης πέταξε το όπλο αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr