Πανικός από τους πυροβολισμούς στον φούρνο στη Βούλα. Μέσα βρίσκονταν παιδιά, ενώ έξω έπεφταν σφαίρες.

Ημέρα Σάββατο και ώρα αιχμής, καθώς ήταν λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα, έξω από κεντρικό φούρνο στην οδό Ερμού στη Βούλα έγινε η συμπλοκή δύο ομάδων ατόμων και έπεσαν πυροβολισμοί.

Τι ακριβώς συνέβη στη Βούλα

Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε δύο ομάδες, δύο θαμώνων του καφέ του φούρνου και τεσσάρων άλλων που έφθασαν στο σημείο με δύο αυτοκίνητα, ένα μαύρο τζιπ με βουλγάρικες πινακίδες και ένα ακόμη αμάξι.

Οι τέσσερις κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα πλησίασαν τους δύο που έπιναν τον καφέ τους και ακολούθησε η συμπλοκή. Ο ένας εκ των δύο που βρίσκονταν στο καφέ του φούρνου χτύπησε με μια καρέκλα τα μέλη της ομάδας που κατέβηκαν από το αυτοκίνητο ενώ αμέσως μετά έβγαλε όπλο.

Πρωτοφανές περιστατικό  με τρεις τραυματίες – Διασωληνωμένοι οι δύο

Έπεσαν αρκετοί πυροβολισμοί και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τρεις τραυματίες, οι δύο εκ των οποίων φέρουν τραύματα από σφαίρες, ο ένας στην κοιλιά και ο άλλος στο στήθος.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ενώ ο τρίτος, που φέρει τραύματα από μαχαίρι, είναι πιο ελαφρά τραυματισμένος. Ο ένας εκ των τραυματιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ένα μαύρο τζιπ και ένας δεύτερος με ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των τραυματιών, αλβανικής καταγωγής, στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε καταδίωξη, είχε πυροβολήσει κατά αστυνομικών και ήταν έξω με υποχρέωση να δίνει το παρόν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Η ΕΛΑΣ έσπευσε στο σημείο και συλλέγει στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Τη διερεύνηση του περιστατικού έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών.

Περαστικοί και πελάτες του φούρνου έτρεχαν να σωθούν  «Εσάς δεν θα σας πειράξουμε», έλεγαν  σε παιδιά

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το περιστατικό συνέβη απογευματινή ώρα ενώ γύρω κυκλοφορούσαν ανυποψίαστοι περαστικοί και στον φούρνο υπήρχαν πελάτες. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha μέσα στο φούρνο υπήρχαν τρία παιδιά ηλικίας 13 και 14 ετών τα οποία κατατρομοκρατήθηκαν.  Σύμφωνα επίσης με τον Alpha, ο οπλοφόρος γύρισε και τους απευθύνθηκε λέγοντάς τους «εσάς δεν θα σας πειράξουμε».

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός, οι υπάλληλοι του φούρνου έτρεξαν να κρυφτούν στο υπόγειο ενώ χαρακτηριστικό είναι και το παρακάτω βίντεο που δείχνει τον πανικό που ακολούθησε με περαστικούς να τρέχουν έντρομοι στο άκουσμα των πυροβολισμών. Δεν αποκλείεται στο βίντεο, από κάμερα γειτονικού καταστήματος να απεικονίζονται και κάποιοι από τους δράστες που έσπευσαν να εξαφανιστούν από το σημείο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr