Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνοδεία δικηγόρου, παρουσιάστηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής (30/12) δύο νεαρής ηλικίας άτομα που δήλωσαν ότι εμπλέκονται στο περιστατικό πυροβολισμών έξω από βενζινάδικο

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνοδεία δικηγόρου, παρουσιάστηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής (30/12) δύο νεαρής ηλικίας άτομα που δήλωσαν ότι εμπλέκονται στο περιστατικό πυροβολισμών έξω από βενζινάδικο, επί της λεωφόρου Λαυρίου, στα Γλυκά Νερά. Οι δύο άντρες θα παραμείνουν υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ.

«Δεν είχαμε σκοπό να σκοτώσουμε κάποιον» είπαν σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας κατά την προανάκριση. Οι δύο άνδρες είναι ηλικίας 30 και 32 ετών, ενώ παρέδωσαν και το όπλο που χρησιμοποίησαν στο περιστατικό της 26ης Δεκεμβρίου. Και οι δύο έχουν ποινικό παρελθόν, ενώ ο ένας μάλιστα είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση για ληστείες.

Όπως αναφέρουν πηγές, η ΕΛ.ΑΣ. ήταν στα ίχνη τους και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή τους, ίσως και αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξαν να παραδοθούν.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών θα αποφασίσει την περαιτέρω ποινική μεταχείριση τους.

Πηγή: pagenews.gr