Για την επέτειο των 25 χρόνων της Πολιτικής Προστασίας (1995-2020), η ΓΓΠΠ σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, προχώρησε στην έκδοση μιας επετειακής σειράς γραμματοσήμων και φιλοτελικών προϊόντων. Πρόκειται για μια έκδοση με ιδιαίτερο συμβολισμό, αφιερωμένη σε όλους τους φορείς (Πυροσβεστικό Σώμα, Ένοπλες Δυνάμεις, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, ΕΚΑΒ) που συνδράμουν την Πολιτική Προστασία στην αποστολή της.

Μια ειδική έκδοση που αναδεικνύει τη διακλαδικότητα του έργου της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και τη συνεργασία, το διαρκή συντονισμό και την ομαδικότητα όλων των στελεχών που ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους για την προστασία όλων μας. Είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από την Πολιτική Προστασία προς τις γυναίκες και τους άνδρες που μας κρατούν όλους ασφαλείς από κάθε απειλή, από κάθε κίνδυνο.

Με αφορμή την επετειακή αυτή έκδοση, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, επισημαίνει:

«25 χρόνια Πολιτική Προστασία. 25 χρόνια προσφοράς στο συνάνθρωπο. Γιατί αυτό είναι το καθημερινό στοίχημα των ανδρών και των γυναικών της Πολιτικής Προστασίας: η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών. 25 χρόνια τώρα, η Πολιτική Προστασία είναι οι άνθρωποί της, οι οποίοι με την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό τους μάς κρατούν όλους ασφαλείς. Σε αυτούς λέμε «ευχαριστώ» σήμερα, με αυτή την ειδική έκδοση. Στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος και του ΕΚΑΒ, στους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας, τους ανθρώπους μας που με μοναδικό θάρρος και αυταπάρνηση προστατεύουν τη ζωή και την περιουσία των συνανθρώπων τους. 25 χρόνια που τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας είναι οι άνθρωποι που προστατεύουν τους ανθρώπους. 25 χρόνια και συνεχίζουμε».

Τι αναφέρουν τα ΕΛΤΑ:

Το πολύπλευρο έργο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η οποία διαχειρίζεται τις φυσικές, τεχνολογικές και λοιπές καταστροφές ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τους τελευταίους μήνες συντονίζει την εθνική πολιτική απέναντι στην πανδημία του Covid-19, τιμούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων της Γενικής Γραμματείας, τα ΕΛΤΑ συγκέντρωσαν τους φορείς πολιτικής προστασίας σε τευχίδια γραμματοσήμων, που είναι αφιερωμένα στη δράση τους.

Συνολικά κυκλοφορούν οκτώ διαφορετικά τευχίδια, ένα για τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (σε 2.500 τεμάχια) και ένα για κάθε επιχειρησιακό Φορέα που συνδράμει το έργο της (σε 1.250 τεμάχια, ανά Φορέα). Κάθε τευχίδιο περιέχει δέκα (10) αυτοκόλλητα Ειδικά και Προσωπικά Γραμματόσημα και θα διατίθεται προς δέκα ευρώ (10,00 €).

Τα τευχίδια διατίθενται από την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020:

  • στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) των Ελληνικών Ταχυδρομείων, πατώντας εδώ
  • στο Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο, Λυκούργου 5 & Απελλού, στο κέντρο της Αθήνας
  • σε όλα τα Ταχυδρομεία της χώρας

Επειδή τα προαναφερόμενα φιλοτελικά προϊόντα έχουν εκδοθεί σε περιορισμένο αριθμό, τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών. Επίσης, λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου αριθμού τευχιδίων, η μέγιστη ποσότητα αγοράς ανά πελάτη ορίζεται στα δύο τεμάχια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr