Τα πλάνα που κατεγράφησαν από drone, κατέγραψαν την επίθεση σε μία σειρά τανκς σε περιοχή έξω από το Κίεβο.

Πρόκειται για ενέδρα που στήθηκε και χτύπησε κομβόι από ρωσικά τανκς έξω από το Μπροβαρί, περίπου 35 χιλιόμετρα από το κέντρο του Κιέβου, σε αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στην πόλη και σύμφωνα με τον Guardian, έχει καταγραφεί από drone.

Τα πλάνα που κατεγράφησαν από drone, κατέγραψαν την επίθεση σε μία σειρά τανκς σε περιοχή έξω από το Κίεβο.

Η ερευνητική ιστοσελίδα Bellingcat ανέφερε ότι εντόπισε το σημείο που τραβήχτηκε το video, σε μία αραιοκατοικημένη περιοχή στον αυτοκινητόδρομο E95 που οδηγεί στο Κίεβο, μια απευθείας διαδρομή προς τα ανατολικά της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, όπου επιχειρούν να συγκεντρωθούν οι ρωσικές δυνάμεις.

Το video δείχνει πολύ κακές τακτικές από την πλευρά των Ρώσων, καθώς μια δύναμη είναι ξεκάθαρα είναι τοποθετημένη σε μια προφανή λεωφόρο προσέγγισης, επεσήμανε ο Ρομπ Λι, ειδικός για ρωσικά στρατιωτικά ζητήματα, Αμερικανός πρώην πεζοναύτης.

Το διάρκειας 45 δευτερολέπτων video είναι μοντάζ, ενώ ακούγεται κάποιος που κατά τα φαινόμενα είναι Ρώσος διοικητής, ο οποίος αναφέρει την επίθεση στους ανωτέρους του και τον θάνατο ενός επικεφαλής του συντάγματος. Αυτό θα μπορούσε να δείχνει ότι αυτή η μάχη δεν έλαβε χώρα σήμερα, σημειώνει ο Guardian.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr