Πλεύρης: Ο αρμόδιος υπουργός έκανε λόγο πως η αξιωματική αντιπολίτευση κοροϊδεύει τον κόσμο.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής. Ο αρμόδιος υπουργός έκανε λόγο πως η αξιωματική αντιπολίτευση κοροϊδεύει τον κόσμο. «Η τροπολογία σας είναι άνευ αντικειμένου. Γιατί η κυβέρνηση έχει παρέμβει, καθώς δίνει 60% στους προηγούμενους λογαριασμούς. Τι διαστρεβλώνετε εδώ πέρα; Βγαίνει ο κ Τσίπρας και λέει σήμερα από το βήμα ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός! Δεν καταλαβαίνετε τι λέμε; 60% ως 600 ευρώ. Άρα για να το πούμε απλά, ένας λογαριασμός με 30 ευρώ αύξηση δεν θα έχει επιστροφή, ένας με 100 ευρώ θα έχει 60 ευρώ».

Με τα λόγια αυτά, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή μετά την τοποθέτησή του για την τροπολογία που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση για τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

«Η τροπολογία σας κοροϊδεύει το κόσμο»

«Η τροπολογία σας κοροϊδεύει το κόσμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει να μην υπάρξουν συνέπειες μέχρι να κριθεί δικαστικά. Να μη πληρώνουν οι πολίτες και να υπάρχει αναστολή. Αν κριθεί νόμιμη όμως η ρήτρα; Αναδρομικά όλα τα λεφτά θα πληρώσουν οι πολίτες και θα έχουν συνέπειες. Έρχεστε εδώ και κοροϊδεύετε τον κόσμο», είπε με νόημα και συμπλήρωσε πως η ρύθμιση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αξία να βρίσκεται στο νομικό πολιτισμό της χώρας.

Κάποια στιγμή να κάνετε εκλογές με πάνω από έναν υποψήφιο

Ο κ. Πλεύρης, ευχήθηκε επίσης στον αρχηγό της αντιπολίτευσης καλή επιτυχία στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές και εξέφρασε την ελπίδα πως κάποια στιγμή, «θα κάνετε εκλογές με πάνω από έναν υποψήφιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr