Πλακιωτάκης για την ημέρα του Ναυτικού: Ο κ. Πλακιωτάκης σημειώνει πως  η ναυτοσύνη είναι συστατικό προόδου για την Ελλάδα. 

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικού έστειλε ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο κ. Πλακιωτάκης σημειώνει πως  η ναυτοσύνη είναι συστατικό προόδου για την Ελλάδα.

Ολόκληρο το μήνυμα

Η σημερινή ημέρα, είναι αφιερωμένη σε 1,5 εκατομμύριο άνδρες και γυναίκες  που εργάζονται σκληρά στις θάλασσες, αψηφώντας δυσκολίες και κινδύνους, διατηρώντας τη ναυτιλία στην κορυφή των οικονομικών  δραστηριοτήτων και διασφαλίζοντας τη μεταφορά ανθρώπων και εμπορευμάτων. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο, για τις ικανότητες, την εμπειρία, την εργατικότητα τους, οι Έλληνες ναυτικοί.

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θεωρούμε υποχρέωση μας να κάνουμε όσα πρέπει, για ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και  σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των ναυτικών.

Η ναυτοσύνη  των Ελλήνων, δεν ειναι μόνο βασικό συστατικό προόδου και προκοπης για κάθε ναυτικό και οικονομικής ανάπτυξης για την Ελλάδα. Ειναι και μέρος της παράδοσης και της κληρονομιάς μας. Του, παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος μας, για το οποίο είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. Καλές θάλασσες σε όλες και όλους τους ναυτικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr