Πέτσας: Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στην πρόθεση της κυβέρνησης της ΝΔ να μην προχωρήσει σε νέο lockdown λόγω του κορωνοϊού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στην πρόθεση της κυβέρνησης της ΝΔ να μην προχωρήσει σε νέο lockdown λόγω του κορωνοϊού. Παράλληλα εξέφρασε την άποψή του πως το 2022 θα είναι καλύτερο για τους Έλληνες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Πέτσας είπε ότι τα μέτρα που είναι σε εφαρμογή όλο αυτό το διάστημα έχουν αποδώσει τόσο όσον αφορά στην αύξηση των εμβολιασμών όσο και στην απότομη πτώση των κρουσμάτων και χρειάζεται λίγη υπομονή για να πέσουν και οι σκληροί δείκτες, δηλαδή ο αριθμός των διασωληνωμένων και των θανάτων.

Στέλιος Πέτσας

«Αυτό που θα μας επιτρέψει να έχουμε ένα πολύ καλύτερο 2022 είναι το γεγονός ότι η οικονομία δε θα χρειαστεί να ξανακλείσει και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος μετά και την ψήφιση του προϋπολογισμού. Αυτό που θα έρθει για τους Έλληνες την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερο», επισήμανε και πρόσθεσε ότι η οικονομία φέτος θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία χάρη στην εμπιστοσύνη που έχει οικοδομηθεί και «θα μπορούμε να δίνουμε δίκαιο μέρισμα στους πολίτες που έχουν ανάγκη».

Σχολιάζοντας τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ελάφρυνση των νοικοκυριών, τόνισε ότι η επιδότηση στα τιμολόγια ρεύματος από 49,5-55,5 ευρώ τον μήνα είναι ένα σημαντικό ποσό που συγκρατεί την πίεση που νιώθουν τα νοικοκυριά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr