Να αποχαιρετήσει την Αθήνα και να μετακομίσει στα Γιάννενα ετοιμάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση σε συναδέρφους του ηθοποιούς. Δημοσιεύματα τον θέλουν να πουλά το σπίτι του στο Ψυχικό και να φεύγει για μόνιμη διαμονή στο πατρικό του στα Γιάννενα. Όπως έχει δηλώσει άνθρωπος που βρίσκεται στον κύκλο των θεατρικών επιχειρήσεων, «ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης και ο κόσμος θα τον τιμωρήσει, αφού ταυτίστηκε με την έννοια της παρενόχλησης. Κάθε θεατής θα σκέφτεται ότι έχει παιδί».

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr, φαίνεται πως οι Γιαννιώτες δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτή την επιλογή του. Μετά τις καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, το άλλοτε αγαπημένο παιδί της περιοχής είναι πλέον ανεπιθύμητο.

Τι δηλώνει ο δήμαρχος:

Ο δήμαρχος του Πωγωνίου Ιωαννίνων, από όπου κατάγεται η μητέρα του Πέτρου Φιλιππίδη, καταρρίπτει τα παραπάνω. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Open είπε ότι ο ηθοποιός διαθέτει δικό του σπίτι στο χωριό, το οποίο μάλιστα έχει ανακαινίσει. «Επισκέπτεται το χωριό κάθε καλοκαίρι» υπογράμμισε και έκανε ειδική μνεία στις καταγγελίες εναντίον του, υποστηρίζοντας πως οι συντοπίτες του δεν έχουν κάποια αρνητική εικόνα γι’ αυτόν.

«Έχει σπίτι εδώ, το οποίο το έχει επισκευάσει εδώ και περίπου δώδεκα χρόνια. Ανήκε στη μητέρα του. Έρχεται κάθε καλοκαίρι, μόνο το προηγούμενο δεν ήρθε» ανέφερε αρχικά ο κ. Κώστας Καψάλης. Αφού διευκρίνισε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει αν ο ηθοποιός με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις θα μετακομίσει τελικά στο χωριό, αναφέρθηκε στις καταγγελίες εναντίον του υποστηρίζοντας πως «όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

«Πολλά από αυτά μπορεί και να μην αληθεύουν. Ο κόσμος εδώ δεν έχει κάποια αρνητική εικόνα για τον κύριο Φιλιππίδη. Ακούει τα γεγονότα από τα ΜΜΕ, αλλά πολλές φορές διογκώνονται και αυτά. Είναι επιφυλακτικός», κατέληξε ο δήμαρχος.

Τι έχει συμβεί:

Οι Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ελένη Δροσάκη τον κατήγγειλαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση και ζητούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο τη διαγραφή του. Του καταλογίζουν «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους». Στη συνέχεια η ΕΡΤ πήρε την απόφαση να διακόψει μαζί του τη συνεργασία τους στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ενώ παρελθόν αποτελεί και από το σποτ της Digea.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr