Έφυγε από τη ζωή ο Αναστάσιος (Τάσος) Παπαδόπουλος, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες και δικηγόρος. Ο εκλιπόντας είναι ένα ακόμα θύμα του κορωνοϊού στη χώρα.

Ο Τάσος Παπαδόπουλος είχε καταγωγή από το χωριό Καλά Δένδρα, είχε εκλεγεί βουλευτής Σερρών για πρώτη φορά το 1981 και επανεκλέχθηκε το 1985, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος στο Νοσοκομείο Σερρών. Στη συνέχεια αφοσιώθηκε στη Νομική επιστήμη. Ήταν μάχιμος δικηγόρος ως τέλος της ζωής του υπήρξε άνθρωπος με πολιτική κουλτούρα και ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους συναδέλφους του όσο και στους Σερραίους. Με τη γυναίκα του απέκτησαν δυο παιδιά, τον Χρήστο και τον Κωνσταντίνο.

Το ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών μετά τον θάνατό του:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του προσφιλούς συναδέλφου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, πρώην Βουλευτού, γνωστού για την προσωπικότητά του, το ήθος και την πολυετή προσφορά του στην τοπική κοινωνία, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στις 24 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 09:00 π.μ. και αποφάσισε:

Να εκφράσει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Δικηγόρων μελών του.

Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.

Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό ημερήσιο τύπο και στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών».

Συλλυπητήρια από το ΚΙΝΑΛ – «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη»

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τρέντσιος σε δήλωσή του αναφέρει: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του Αναστάσιου (Τάσου) Παπαδόπουλου. Ο Τάσος Παπαδόπουλος υπήρξε Βουλευτής ΠΑΣΟΚ για δύο συνεχόμενες θητείες, εξαιρετικός επιστήμονας δικηγόρος, με ήθος και αρχές. Παρέμεινε ενεργός στα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα του τόπου μέχρι το τέλος. Χάσαμε έναν πραγματικό σύντροφο και αγωνιστή της παράταξης. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια».

«Έφυγε σήμερα από την ζωή ο σύντροφος και φίλος τ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παπαδόπουλος Αναστάσιος. Συμβολισμός της αξιοπρέπειας, της συνέπειας και της αγωνιστικότητας!Μεγάλη απώλεια ,με σεβασμό θα τον θυμόμαστε πάντα. Καλό ταξίδι σύντροφε Τάσο! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Τζελέπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr