Ο παραολυμπιονίκης Νίκος Καπλάνης έφυγε από την ζωή στην ηλικία των 48 ετών νικημένος από κορωνοϊό. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες πέθανε ο Γιώργος Δρυς και ο ιδιοκτήτης της Express Service Γιάννης Ραπτόπουλος.

Ο γνωστός αθλητής της κολύμβησης, του στίβου και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, τα τελευταία 16 χρόνια εργαζόταν στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η ανακοίνωση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Τον πρόωρο χαμό του Νίκου Καπλάνη θρηνεί το ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα. Ο αθλητής της κολύμβησης, του στίβου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και τα τελευταία χρόνια και του μπότσια, με πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών, νικημένος από τον κορονοιό.

Ο Νίκος Καπλάνης είχε καταγωγή από το Μέτσοβο και είχε σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ τα τελευταία 16 χρόνια εργαζόταν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκφράζει τη λύπη του για την απροσδόκητη απώλεια του Νίκου Καπλάνη, αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr