Ο γνωστός μέσα από την τηλεόραση γιατρός Ανδρέας Φικιώρης πέθανε σε ηλικία 72 ετών, κατά τη διάρκεια του ύπνου του ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπασχε- τα προηγούμενα χρόνια- από σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Όπως αναφέρεται, βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου. Για τον θάνατο του Ανδρέα Φικιώρη, έβγαλε ανακοίνωση το διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεγάλα Πεύκα Κερατέας.

«Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου του 2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας. Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος που με πάθος και αγάπη για ό,τι έκανε άφηνε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε του πέρασμα. Χρωμάτιζε με ζωντανά και ανεξίτηλα χρώματα κάθε συναναστροφή όσο σύντομη και αν ήταν.

«Αντί στεφάνων, να γίνει δωρεά χρημάτων σε κοινωφελές ίδρυμα»

Αγάπησε με πάθος την οικογένειά του, τη δουλειά του και τον τόπο μας. Προσέφερε όλο του το είναι και στους τρεις. Θα λείψει σε όλους μας η καθαρή και δυνατή φωνή του, τα αγνά και γενναιόδωρα συναισθήματα του και το πλατύ χαμόγελό του.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε δωρεά χρημάτων σε κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής των οικείων του».

Δείτε ένα μέρος από τις πιο πρόσφατες εκπομπές του στην ελληνική τηλεόραση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr