Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μία νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο της Δράμας, στα 58 της χρόνια. Είναι η δεύτερη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου που χάνει τη ζωή της μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Η άτυχη νοσηλεύτρια νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης την τελευταία εβδομάδα. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το νοσοκομείο της Δράμας καθώς η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα και όμως δεν τα κατάφερε.

Ήταν μητέρα δύο παιδιών και η τραγική ειρωνία είναι ότι πριν από λίγες ημέρες γέννησε η κόρη της στο νοσοκομείο. Ήταν και εκείνη θετική στον ιό όπως και το μωρό. Σύμφωνα με συναδέλφους της 58χρονης, γνώριζαν ότι η κατάστασή της ήταν κρίσιμη και μάλιστα έκλαιγαν και προσευχόντουσαν να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι υγιειονομικοί στα δημόσια νοσοκομεία είναι στα όριά τους εξατίας του κορωνοϊού.

Σοκ στη Δράμα από τους θανάτους των νοσηλευτριών

Πριν από λίγο καιρό είχε χάσει τη μάχη με τον κορονοϊό και η 52χρονη Άννα Αμβροσιάδου, νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Δράμας όπως και η 59χρονη Σοφία Καραγκιοζίδου.

Νοσηλεύτρια Δράμα
Η Άννα Αμβροσιάδου ήταν μέλος της Παραδοσιακής Χορῳδίας του Λυκείου Ελληνίδων της πόλης με ενεργή συμμετοχή σε πρόβες και συναυλίες εντός κι εκτός Ελλάδας σύμφωνα με ανάρτηση Περιφερειακού Συμβούλου της Δράμας, στην οποία τη χαρακτηρίζει ως έναν «γλυκύτατο άνθρωπο της θυσίας και της προσφοράς».

Προβληματίζουν εικόνες από το νοσοκομείο Κιλκίς

Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν απαράδεκτες συνθήκες νοσηλείας ασθενών με Covid. Έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα φωτογραφίες, όπου φαίνεται να υπάρχει ασθενής διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ. Δίπλα στο κρεβάτι του υπάρχουν μεγάλες φιάλες οξυγόνου. Αυτό κανονικά απαγορεύεται αλλά όπως καταγγέλλουν, έχουν τοποθετηθεί εκεί γιατί υπολειτουργεί η κεντρική παροχή οξυγόνου του νοσοκομείου.

Οι φιάλες οξυγόνου δίπλα από το κρεβάτι του ασθενούς

Η διοίκηση του νοσοκομείου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι καταγγελίες είναι αναληθείς και ότι γίνονται παρεμβάσεις από την τεχνική εταιρία που έχει αναλάβει τη συντήρηση του οξυγόνου με γνώμονα πάντα την υγεία των ασθενών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr