Πελώνη: Δηλώσεις για τα νέα μέτρα ανακούφισης από την ενεργειακή ακρίβεια έκανε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Δηλώσεις για τα νέα μέτρα ανακούφισης από την ενεργειακή ακρίβεια έκανε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη. Όπως είπε τον ΣΚΑΪ, εντός του Μαΐου θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για την ανακούφιση των νοικοκυριών, των ευάλωτων συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων, με πολύ χαμηλότερες τιμές στην ηλεκτρική ενέργεια.

«Εξαντλούμε κάθε δυνατότητα, ώστε να μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους» ανέφερε χαρακτηριστικά. Χαρακτήρισε παράλληλα εύκολα λόγια και υποσχέσεις τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι θα καταθέσει τροπολογία που θα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μην πληρώσουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα, μέχρις ότου κριθεί η νομιμότητά της στα ελληνικά δικαστήρια. Μίλησε για παραπλάνηση και απλοποίηση πολλών δεδομένων και παράλληλα ψεμάτων που ακούγονται.

Πελώνη για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο

Για την πρόκληση που απηύθυνε στον πρωθυπουργό η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, να μιλήσει στο Κογκρέσο την Τρίτη 17 Μαΐου, μια μέρα μετά τη συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο, η κ. Πελώνη μίλησε για πάρα πολύ σημαντική πρόσκληση που απευθύνεται σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, σε ξένους ηγέτες και δη σε πρωθυπουργούς, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός (που θα μιλήσει στο Κογκρέσο). Πρόσθεσε ότι τα τελευταία 40 χρόνια εβδομήντα ξένοι ηγέτες είχαν προσκληθεί να μιλήσουν στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η κ. Πελώνη επισήμανε ότι η πρόσκληση αναδεικνύει τον ενισχυμένο ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή, το εξαιρετικό επίπεδο των ελληνο-αμερικανικων σχέσεων και το κύρος και το βάρος του ίδιου του πρωθυπουργού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr