Πέλλα: Εξαρθρώθηκεεγκληματική ομάδα που δραστηριοποιείτο στην προμήθεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης

Εξαρθρώθηκε, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιείτο στην προμήθεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν στις 5 Μαΐου, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, τρεις αλλοδαποί άνδρες και μία αλλοδαπή γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες -που οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης- μαζί με ακόμη έναν συνεργό τους είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με διακριτούς ρόλους και με σκοπό τον παράνομο προσπορισμό κέρδους από τη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης.
Πέλλα:

Έφτιαξαν “φυτεία” στην Ηλιούπολη

Συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, δύο άνδρες ηλικίας 26 και 27 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπρόσθετα ο 26χρονος κατηγορείται για πλαστογραφία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που αποθηκεύει και διακινεί μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην Ηλιούπολη, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του.

Μετά από έρευνα, εντοπίστηκε ο 26χρονος να κινείται με το αυτοκίνητό του στην Ηλιούπολη, στο οποίο επέβαινε και ο 27χρονος. Κατά τον έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε, ο 26χρονος επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης.

Σε έρευνα που επακολούθησε στην οικία του 26χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8,5- κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ στην οικία του 27χρονου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr