Παξοί: Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του τραυματισμού ενός 8χρονου Βρετανού χθες [26/8] βράδυ εντός εκμισθωμένου σκάφους αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή των Παξών

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του τραυματισμού ενός 8χρονου Βρετανού χθες [26/8] βράδυ εντός εκμισθωμένου σκάφους αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή των Παξών.

«Από τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε φέρεται ο μικρός να γλίστρησε μέσα στο σκάφος και να πιάστηκε το πόδι του σε κάποιο κρίκο με αποτέλεσμα να κοπεί το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού του» δήλωσε στο ΑΠE ο δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος.

Το σκάφος είχε νοικιάσει οικογένεια βρετανών, άνδρας, γυναίκα και τα δύο παιδιά. Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας ο 8χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι της Κέρκυρας και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού χωρίς να διατρέχει η υγεία του κάποιο κίνδυνο.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, ενώ συνελήφθη η υπάλληλος εκμίσθωσης του θαλάσσιου μέσου αναψυχής αλλά αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr