Πάτρα: Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως με τις αρχές να θέτουν στο στόχαστρο δύο άτομα, τα οποία συνάντησε η Πισπιρίγκου την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να επιμένει πως δεν έχει βλάψει τα παιδιά της, ενώ προσπαθεί να συλλέξει νέα στοιχεία και να βρει τεχνικό σύμβουλο για να καταθέσει το πολυπόθητο αίτημα αποφυλάκισης.

Την τελευταία ημέρα ζωής της Τζωρτζίνας η 33χρονη δεν αποχώρησε από το δωμάτιο. Αυτό ανέφεραν τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού που κλήθηκαν για κατάθεση. «Εκείνη την ημέρα όσες φορές μπήκα στον θάλαμο της Τζωρτζίνας ήταν πάντα μαζί της η μητέρα της μέσα στον θάλαμο. Επίσης δεν μου είπε ποτέ ότι θα απομακρυνθεί από το θάλαμο για να έχω το νου μου».

Ποιους συνάντησε στο νοσοκομείο;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Αναστασόπουλου από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η κατηγορουμένη το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, πέντε ώρες πριν το τραγικό και απροσδόκητο τέλος της Τζωρτζίνας, έφυγε για λίγα λεπτά από το δωμάτιο του Παίδων για να συναντήσει, δύο πρόσωπα από το περιβάλλον της. «Είναι άτομα που έχουν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές».

Μάλιστα, όπως είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή LIVE NEWS, η συνάντηση έγινε στο κυλικείο. Τα δύο άτομα προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητα, ενώ ερώτημα παραμένει η σχέση των δυο επισκεπτών με φαρμακευτικές ουσίες. «Ερευνάται το θέμα της συνάφειάς τους με ναρκωτικές ουσίες».

Μέσα στην εβδομάδα η εκταφή της σπιτονοικοκυράς

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της αποθανούσης ιδιοκτήτριας του σπιτιού που έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γίνει η εκταφή της Ευγενίας Κούτρα για να φωτιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Συγγενείς της 69χρονης γυναίκας με εξώδικο απαγορεύουν την είσοδο της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη στο σφραγισμένο από την αστυνομία σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα. Αυτήν την εβδομάδα θα συνεχιστούν οι καταθέσεις από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, που νοσηλεύτηκε η άτυχη Τζωρτζίνα πριν φύγει από τη ζωή. Δέκα ακόμη άτομα θα καταθέσουν στην ανακρίτρια όλα όσα βίωσαν τις ημέρες νοσηλείας του μικρού κοριτσιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr