Το ζευγάρι φέρεται να αντάλλαξε «σκληρά» μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας

Με αμείωτους ρυθμούς αποκαλύπτονται στοιχεία για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, αλλά και τη σχέση του ζευγαριού.

Το ζευγάρι 6-7 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας είχε ανταλλάξει «σκληρά» μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA.

Στα μηνύματα αναφέρονται πως το ζευγάρι θέλει να λύσει τις διαφορές του στο δικαστήριο, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει στον Μάνο Δασκαλάκη πως δεν θα ξαναδεί τη Τζωρτζίνα.

“‘Αθικτο” το κιτ με την κεταμίνη

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος οι γιατροί διέψευσαν τον ισχυρισμό της 33χρονης κατηγορούμενης ότι είχε χορηγηθεί κατά λάθος κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης της.

Το γεγονός αυτό διαψεύδεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να βγει επίσημα τις επόμενες μέρες, όπου θα καταλήγει στο ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας προήλθε από την χορήγηση της κεταμίνης, με βάση αλλοιώσεις στο ήπαρ.

Την ίδια ώρα, σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ανάνηψης οι γιατροί είχαν μαζί τους ένα κιτ με 5 αμπούλες κεταμίνης, το οποίο παρέμεινε κλειστό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr