Κατάθεση εντατικολόγου “καίει” την 33χρονη κατηγορούμενη και προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις γύρω από το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά κοριτσάκια, με τη μητέρα να βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο του ενός, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι έρευνες αφορούν και στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, ενώ σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το Mega,η κατάθεση εντατικολόγου «καίει» την 33χρονη αναφορικά με τον θάνατο της Μαλένας.

Συγκεκριμένα, γιατρός του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ανέφερε στην κατάθεσή του ότι η Μαλένα ήταν τουλάχιστον 10 λεπτά νεκρή όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ειδοποίησε τους γιατρούς. Ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν εκείνος που έκανε ανάνηψη στη Μαλένα, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019, και προσπάθησε αργότερα να επαναφέρει στη ζωή την Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.

Σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας κατέθεσε πως όταν κλήθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίδα» έκανε περίπου 10 λεπτά να φτάσει από τη στιγμή που τον ειδοποίησαν οι γιατροί. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το παιδί ήταν ήδη νεκρό για 20 λεπτά και εκτιμά πως η 33χρονη καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για 10 λεπτά. Παράλληλα, ο γιατρός ανέφερε πως η Μαλένα παρουσίαζε πληγές στο σώμα της, τις λεγόμενες υποστάσεις, το οποίο – όπως αναφέρει – είναι δείγμα της καθυστέρησης από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr