Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα.  Σε έκρηξη οδήγησε τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι είπε ψέματα στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας μαζί με τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Παναγιώτη Κοντολέοντα για τις παρακολουθήσεις.

«Έχει χαθεί το αληθινό νόημα των λέξεων. Η λέξη ‘ψέμα’ είναι βαριά. Σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια. Αυτό πρέπει να το θυμάστε. Εγώ ουδέποτε ανέφερα αυτά που είπατε στην επιτροπή της Βουλής. Δεν είπα κουβέντα. Ρωτήστε τον κ. Κατρούγκαλο. Πες, Γιώργο, στον αρχηγό σου αν εγώ είπα αυτά που μνημόνευσε ως ψέματα.  Σας παρακαλώ ως το τέλος της συνεδρίασης να ανακαλέσετε.  Και σας ενημερώνω ότι εγώ προτίθεμαι να ασκήσω όλα τα δικαιώματα που έχω για την προσβολή που μου κάνατε».

Απαντώντας ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Χρειάστηκε τελικά σωσίβιο ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Γεραπετρίτης ανέλαβε τον ρόλο. Απηύθυνα σειρά από ερωτήματα, σε ένα από αυτά περιλαμβάνεστε και σεις. Γνωρίζατε ή όχι; Εσείς προσωπικά δεν απαντήσατε, ο κ. Κοντολέων απαντούσε με ψέματα. Γνωρίζατε; Γιατί δεν απαντούσατε; Μην κουνάτε το δάχτυλο για μηνύσεις, εδώ μιλάμε πολιτικά. Γνωρίζατε ή δεν γνωρίζατε; Δεν σπεύσατε να διευκρινίσετε τι συμβαίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr