Παπανδρέου: Ο υποψήφιος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισε fake news τα σενάρια περί συνεργασίας του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε σε συνέντευξη του για τις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής. Ο πρώην πρωθυπουργός μάλιστα υποστηρίζεται από τον κ. Γερουλάνο για πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε περίπτωση που εκλεγεί ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πιο συγκεκριμένα, fake news χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου τα σενάρια συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που τελικά εκλεγεί, σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Παπανδρέου: Προχωράμε με αισιοδοξία στο β΄ γύρο

“Εμένα πιστεύω με φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ”

«Είναι από αυτά τα γνωστά, τα fake news. Εμένα πιστεύω με φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα μπορούσα να επαναπατρίσω ένα μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων αλλά και νέων ανθρώπων, πάλι στην παράταξη. Γιατί οι θέσεις μου είναι θέσεις προοδευτικές, είναι θέσεις δημοκρατικές, είναι θέσεις καινοτόμες.

Πιστεύω μπορώ να εκφράσω ένα μεγάλο κομμάτι των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή η συζήτηση περί συνεργασιών, είναι άτοπη και άκαιρη. Με την έννοια ότι δεν είναι η συζήτηση για το αν θα γίνουμε ουρά του ενός ή του άλλου για να μοιράσουμε τα υπουργεία. Αυτό νομίζω υποβαθμίζει την πολιτική και κάνει και πολύ κόσμο να αποστρέφεται της πολιτικής» ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.

Σχετικά με  τον Λοβέρδο

Σχολιάζοντας την απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο κ. Παπανδρέου τη χαρακτήρισε «πιθανόν αναμενόμενη». Για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Λοβέρδο.

Ερωτηθείς αν του προτάθηκε ή ζήτησε ο ίδιος να στηριχθεί από τον κ. Λοβέρδο, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε: «Επικοινώνησα, και επικοινώνησα και με άλλους. Δεν μπήκαμε σε καμία τέτοια συζήτηση»

Σχετικά με το debate

Για τη διεξαγωγή debate με τον Νίκο Ανδρουλάκη, o κ. Παπανδρέου σημείωσε: «Δεν βλέπω καμία προθυμία από την άλλη πλευρά. Εγώ απάντησα θετικά σε τέσσερα κανάλια, 4 κανάλια μου ζήτησαν να πάω σε debate.

Εγώ απάντησα θετικά και μάλιστα έκανα πρόταση να υπάρχει ο χρόνος ο απαραίτητος να αναπτύξουμε τις προτάσεις και τις ιδέες μας, να μην είναι δηλαδή τα 45 δευτερόλεπτα απάντηση, ουσιαστικά είναι μια ατάκα χωρίς περιεχόμενο. Κάτι το οποίο θεωρώ ότι έτσι ήταν δυστυχώς και στο πρώτο debate που έγινε». Όταν ρωτήθηκε εάν αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήγε στο πρώτο debate, διευκρίνησε ότι o ίδιος είχε προτείνει τρία debate με πιο ουσιαστικό περιεχόμενο, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr