Πάνος Κιάμος: Ο δημοφιλής τραγουδιστής με ανακοίνωσή του επισημοποίησε την επανέναρξη του σχήματος στο Ποσιδώνειο, το πρώτο covid free κέντρο διασκεδάσεως, αλλά μόνο για εμβολιασμένους.

Την έναρξη των εμφανίσεών του στο Posidonio Music Hall ανακοίνωσε ο Πάνος Κιάμος. Ο γνωστός καλλιτέχνης, με βίντεο που δημοσίευσε στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνει τους θαυμαστές του πως θα επιστρέψει στη σκηνή του γνωστού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στις 16 Ιουλίου.

Ο Πάνος Κιάμος τόνισε πως αυτό θα γίνει με βάση όλα τα υγειονομικά μέτρα, αφού είναι υπέρμαχος της δημόσιας υγείας και θέλει η επιστροφή αυτή να συνδυαστεί χωρίς μάσκες.

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης. Στο Posidonio. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου, το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημιμίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν», είναι το μήνυμα του Πάνου Κιάμου.

Η είσοδος θα επιτρέπετε μόνο σε εμβολιασμένους και μετά την ανακοίνωση αυτή υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο που κάνει λόγο για διχασμό και διαχωρισμό της κοινωνίας από την κυβέρνηση, αλλά και από τέτοιου είδους επιλογές στους χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης που παίρνουν οι επιχειρηματίες και όπως γράφουν αρκετοί χρήστες «παίζουν το παιχνίδι του διαχασμού και της καταπίεσης της κυβέρνησης», ενώ στο στόχαστρο τους βρέθηκε και ο λαϊκός ερμηνευτής, με τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις σχετικά με τον τρόπο που θα λειτουργήσει το κέντρο διασκεδάσεως στην παραλιακή να είναι άκρως αρνητικά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr