Επέστρεψε στα social media o Πάνος Καμμένος, ο οποίος αυτή τη φορά πήρε θέση για τον εμβολιασμό και τον τρόπο που το θέμα παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ

Ειδικότερα, με προκλητικές αναφορές και ύβρεις κατά των ΜΜΕ και των επιστημόνων, ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα,κάνει πρόβλεψη για την είσοδο στην Βουλή των αντιεμβολιαστών με 15%.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Άμυνας μέσω twitter δεν διστάζει να χαρακτηρίσει “μαλ…” όσους “τρομοκρατούν τους Έλληνες από τα κανάλια” και προβλέπει ότι οι αντιεμβολιαστές θα κάνουν δυναμική είσοδο στη Βουλή με 15%.

“Έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια στην οικογένεια. Αλλά με όλους αυτούς τους μαλ@κ@@ που τρομοκρατούν τους Έλληνες κάθε μέρα στα κανάλια θα τους βάλετε στη Βουλή τους αντιεμβολιαστές με 15%” έγραψε στο twitter ο Πάνος Καμμένος.

Λίγα λόγια για τον Πάνο Καμμένο

Ο Πάνος Καμμένος είναι ο πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, είναι παντρεμένος με την Ελένη Τζούλη και έχει πέντε παιδιά. Είναι μέλος της Βουλής των Ελλήνων από το 2012.

Ο Πάνος Καμμένος είναι Έλληνας πολιτικός, πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και είναι γιος του Ηλία Καμμένου. Από την πλευρά του πατέρα του κατάγεται από παλιά οικογένεια του Γαλαξειδίου, μέλη της οποίας διετέλεσαν πρόεδροι δημοτικού συμβουλίου, αντιστράτηγοι κ.α. Φοίτησε στο Λεόντειο Λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε οικονομικά και ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Λυών και Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ελβετία. Ο Πάνος Καμμένος είναι παντρεμένος με την Ελένη Τζούλη και έχει πέντε παιδιά, τον Νίκο, την Πολυτίμη-Δέσποινα, τον Γιάννη, τον Λευτέρη και τον Ηλία.

Ίδρυσε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων το 2012, αφού αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία, λόγω της αντίθεσης με τη μνημονιακή πολιτική, την οποία όμως υποστήριξε από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας το 2015 στη συγκυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πολιτική σταδιοδρομία

 • Η πρώτη φορά που εκλέχθηκε βουλευτής ήταν το 1993 με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών.
 • Από τότε εκλεγόταν συνεχώς με τη ΝΔ ως τις εκλογές του 2009.
 • Το 2007 διορίστηκε Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.
 • Στις 16 Νοεμβρίου του 2011 ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
 • Στις 13 Φεβρουαρίου 2012 διαγράφηκε οριστικά από το κόμμα μαζί με άλλους 20 βουλευτές.
 • Στις 21 Ιανουαρίου 2012 με δηλώσεις του ανακοίνωσε τη δημιουργία κόμματος (ΑΝΕΛ).
 • Στις 24 Φεβρουαρίου 2012 ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την ίδρυση του νέου κόμματος με το όνομα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και δημοσίευσε την διακήρυξη του.
 • Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έλαβαν 670.329 ψήφους και αναδείχτηκαν τέταρτο κόμμα.
 • Τον Ιανουάριο του 2015 και ύστερα από συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκίνησε συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ.
 • Ο Πάνος Καμμένος ορίστηκε Υπουργός Άμυνας
 • Στις εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ σχημάτισε ξανά κυβέρνηση με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με τον Πάνο Καμμένο να τοποθετείται και πάλι στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
 • Στις 13 Ιανουαρίου 2019 παραιτήθηκε από την θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας με αφορμή την ονοματοδοσία της πΓΔΜ σε Βόρεια Μακεδονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr