Στο «πόδι» έχει σηκωθεί το πανεπιστήμιο του Κενεσό στην Τζόρτζια, με την πληροφορία ότι ένας ένοπλος άνδρας εισέβαλε στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δίνονται οδηγίες στους φοιτητές να καταφύγουν σε ασφαλές μέρος. Αυτό αναφέρει το Associated Press, που θέλει τους αξιωματούχους του ανώτατου ιδρύματος να δίνουν αντίστοιχες οδηγίες στους σπουδαστές.

Σύμφωνα με τη διοίκηση εκτάκτων αναγκών του πανεπιστημίου, o ένοπλος φέρεται να έχει εισβάλει στη σχολή Marietta. Λίγη ώρα αργότερα και το πανεπιστήμιο με ανάρτηση στο Twitter έκανε λόγο για «εισβολέα στο πανεπιστήμιο».

Μάλιστα, στην αρχή υπήρξε μπέρδεμα, με τους αξιωματούχους να δηλώνουν αρχικά ότι το περιστατικό έλαβε μέρος σε άλλο μέρος του πανεπιστημίου, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν σε διόρθωση, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για τη σχολή Marietta.

«Κλειδώστε πόρτες και παράθυρα»

Μάλιστα, ζητούσε από τους φοιτητές να «κλειδώσουν τις πόρτες και παράθυρα» στις εστίες, επίσης τους συμβούλευε να σβήσουν τα φώτα και βάλουν στο αθόρυβο τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Πληροφορίες για ένοπλο εισβολέα στο πανεπιστήμιο του Κένεσο. Καταφύγετε σε ασφαλή τοποθεσία μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Κλειδώστε πόρτες και παράθυρα. Σβήστε τα φώτα και βάλτε στο αθόρυβο τα κινητά τηλέφωνα, εάν είναι δυνατόν» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης εκτάκτων αναγκών. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης περιγράφουν τον ύποπτο ως άνδρα με αλογοουρά και καπέλο τζόκει που εθεάθη τελευταία φορά στη σχολή Marietta του πανεπιστημίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr