Παναγιωτόπουλος: Έκανε την πρώτη του βόλτα έξω με τη γυναίκα του και το σκυλάκι τους, συγκεκριμένα κρατά τη γυναίκα του από το χέρι.

Σήμερα, Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου στις 09:30 έκανε την πρώτη του βόλτα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έξω με τη γυναίκα του και το σκυλάκι τους. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής, όπως θα δείτε κρατά τη γυναίκα του χέρι χέρι και απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο πάρκο.

Παναγιωτόπουλος

Οδηγήθηκε στον ανακριτή για δεύτερη φορά χθες, και αφέθηκε ελεύθερος  μετά την απολογία του για την μία καταγγελία, αλλά παρέμεινε κρατούμενος για την άλλη υπόθεση που βαρύνεται.  Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφος του εναντίον του, και αφέθηκε ξανά ελεύθερος υπό όρους.

Με τι όρους αφέθηκε ελεύθερος

Τη Δευτέρα ανακριτής και εισαγγελέας είχαν αποφασίσει να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα με περιοριστικούς όρους για τη δεύτερη μήνυση, ωστόσο έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει στα κρατητήρια μέχρι τη σημερινή απολογία του. Για την τρίτη υπόθεση, σύμφωνα με το GRTimes, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 30.000 ευρώ.

Παναγιωτόπουλος

Τι ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακούρας, είπε πως ο πελάτης του ενώ έχει παραδεχτεί τα όσα ευθύνεται εντούτοις δεν έχει ανεβάσει αυτός τα βίντεο – τουλάχιστον από το 2019 και μετά: «Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθη ελεύθερος για τη μία υπόθεση. Από χθες, υπάρχει και μια δεύτερη μήνυση σε εξέλιξη για την οποία υπάρχει η ίδια ακριβώς παραπομπή και για την οποία πήραμε προθεσμία για απολογία για αύριο. Οι περιοριστικοί όροι είναι απαγόρευση από τη χώρα , εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ.»

Και συνέχισε: «Η συγγνώμη του και η μετάνοιά του είναι πραγματική και ειλικρινής. Υπάρχει η πρόθεση και ζητάει συνεχώς συγγνώμη οπότε έχει συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του. Έχει παραδεχθεί ότι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται. Ο ισχυρισμός του είναι ότι τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο γιατί από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τέτοιες δραστηριότητες και αυτό βέβαια θα εξακριβωθεί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr