Η δουλειά μας είναι να δυναμώνουμε την Ελλάδα και στρατιωτικά και ίσως αυτό να ενοχλεί και να προξενεί παραπάνω δηλώσεις, σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

«Δουλειά μας είναι να δυναμώνουμε την Ελλάδα, και στρατιωτικά», και ίσως αυτό να ενοχλεί, επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, στη σκιά των αλλεπάλληλων προκλητικών δηλώσεων του Ταγίπ Ερντογάν και άλλων Τούρκων αξιωματούχων.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού «ENA» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε: «Οι λαλίστατοι γείτονες επιλέγουν να μιλάνε πολύ. Εμείς δεν παρακολουθούμε τον ρυθμό τους, δεν κάνουμε διαγωνισμό ατάκας, επιθετικής και εχθρικής».

«Αναδεικνύουμε», συνέχισε, «τα προβλήματα, αναδεικνύουμε την γεωπολιτική κατάσταση και κάνουμε τη δουλειά μας και οι Ένοπλες Δυνάμεις ξέρουν πάρα πολύ καλά να κάνουν την δουλειά τους. Η δουλειά μας είναι να δυναμώνουμε την Ελλάδα και στρατιωτικά και ίσως αυτό να ενοχλεί και να προξενεί παραπάνω δηλώσεις. Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας».

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος βρέθηκε στην Καβάλα για τα εγκαίνια της 28ης Kavala Expo 2022.

Δείτε τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας

Πηγή: pagenews.gr