Μεταφέρει “ζωντανά” τα όσα συμβαίνουν σε 6 γλώσσες και το διαδίκτυο τον αποθεώνει

Το ενδιαφέρον του διαδικτύου έχουν προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα τα ρεπορτάζ ενός ανταποκριτή του Associated Press, ο οποίος καλύπτει την ουκρανική κρίση, ζωντανά από το Κίεβο.

Ο λόγος για τον Βρετανό Φίλιπ Κράουδερ, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα βίντεο με αποσπάσματα από τις ζωντανές συνδέσεις του με έξι διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο 41χρονος δημοσιογράφος ανέλυσε τις εξελίξεις στα αγγλικά, τα λουξεμβουργιανά, τα ισπανικά, τα πορτογαλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά.

Ο Κράουδερ γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο από Βρετανό πατέρα και Γερμανίδα μητέρα. Ζει στην Ουάσινγκτον και ειδικεύεται στο πολιτικό και διπλωματικό ρεπορτάζ, ενώ έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου ως ανταποκριτής για διάφορα μέσα.

Ο Κράουδερ θέλησε να μοιραστεί με τους χρήστες του Twitter ένα από τα ρεπορτάζ του και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής.

«Υπάρχει ένταση με τις ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή του ανατολικού Ντονμπάς εδώ και οκτώ χρόνια. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η πρωτεύουσα του Κιέβου είναι σχετικά ήρεμη», ακούγεται να αναφέρει στα αγγλικά για το Associated Press, αλλάζοντας όμως γλώσσα για να μεταφέρει τις εξελίξεις και σε άλλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr