ΟΠΕΚΑ ωράριο λειτουργίας: Η διοίκηση του ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων ραντεβού την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Η διοίκηση του ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων ραντεβού την Τρίτη 25 Ιανουαρίου. Από τη διοίκηση του ΟΠΕΚΑ ανακοινώνεται ότι λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών το κοινό δεν θα εξυπηρετηθεί δια φυσικής παρουσίας και όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού αναβάλλονται. Παραμένει σε λειτουργία για οποιαδήποτε πληροφορία το τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου Εργασίας – ΟΠΕΚΑ, 1555. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Σε ποιες περιοχές αναστέλλεται η λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών γνωστοποίησε ποιες δημόσιες υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές την Τρίτη 25 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, στις Περιφέρειες Αττικής και Κρήτης, στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Άνδρου, Μήλου, Θήρας, Κέας-Κύθνου, Μυκόνου, Νάξου, Σύρου, Τήνου και Πάρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οι δημόσιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν.

ΟΠΕΚΑ

Υπουργείο Εσωτερικών κακοκαιρία: Ποιοι εξαιρούνται

Εξαιρούνται της συγκεκριμένης απόφασης:

  • (α) οι υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού,
  • (β) οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,
  • (γ) οι δημόσιες δομές υγείας,
  • (δ) τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και
  • (ε) υπηρεσίες, η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου, κατά την κρίση του Προϊσταμένου της οικείας οργανικής μονάδας, που κοινοποιείται στους υπαλλήλους με κάθε πρόσφορο μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr