Μετά από 3 ώρες ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το μέλλον του Παύλου Πολάκη στο κόμμα, μετά την εμπρηστική του ανάρτηση με την οποία στοχοποίησε δημοσιογράφους, δικαστικούς αλλά και τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ.

«Θα προστατεύσω το κόμμα μου»

Μιλώντας νωρίτερα στο τέταρτο συνέδριο που διοργανώνει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», με τίτλο «Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον Άνθρωπο», ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ο ίδιος ήταν που αποφάσισε την παραπομπή Πολάκη και την καθαίρεσή του από τα κομματικά όργανα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθει στην διακυβέρνηση ούτε για να γκρεμίσει, ούτε για να εκδικηθεί, θα έρθει για να δημιουργήσει, σχολίασε για το θέμα του Παύλου Πολάκη ο κ. Τσίπρας.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιέγραψε αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασής του να παραπέμψει του βουλευτή Χανίων στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε ότι ήταν αμιγώς προσωπική του απόφαση, αναφέρθηκε εκτενώς στην ευθύνη του απέναντι στην υπεράσπιση των θέσεων του κόμματος, ενώ αποτίμησε ως απώλεια για το κόμμα του το γεγονός ότι η εσωκομματική κρίση με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα, 48 ώρες μετά την επίμαχη ανάρτηση του βουλευτή Χανίων, αντί να απασχολούν τα μεγάλα ζητήματα της χώρας.

Πηγή: pagenews.gr