Οικονόμου: Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Όπως αναφέρει με δήλωσή του ο κ. Οικονόμου, «ο κ. Τσίπρας ενοχλείται έντονα όταν ο Πρωθυπουργός αποδομεί, με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο, το αφήγημα που έχει υιοθετήσει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ». Συνεχίζοντας, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ επισημαίνει ότι πρόκειται για «ένα αφήγημα που επιχειρεί, με μονομερή και αβάσιμα στοιχεία, να συκοφαντήσει και να αμαυρώσει τη διεθνή εικόνα της Πατρίδας μας. Ο Πρωθυπουργός έδειξε σε όλους ότι στην Ελλάδα όποιος θέλει μπορεί να γράφει και να λέγει ό,τι θέλει».

«Όσο για την “Αυγή”, ο μοναδικός που παραλίγο να διακόψει την κυκλοφορία της ήταν ο ιδιοκτήτης της, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Η ανάρτηση Τσίπρα που προκάλεσε την απάντηση Οικονόμου

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση στο Facebook από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με την οποία σχολίασε την παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Ευρωκοινοβούλιο. Ειδικότερα, ανέφερε ότι «μετά τη σφοδρή επίθεση του Malik Azmani, αντιπρόεδρου του Renew Europe, δηλαδή της Ομάδας του Μακρόν στην Ευρωβουλή, για την κατάντια της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε κραδαίνοντας την “Αυγή” και τη “Δημοκρατία” στο Ευρωκοινοβούλιο».

«Ιδού η τρανή απόδειξη της ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα: Κυκλοφορούν ελεύθερα στα περίπτερα…» συνέχισε, και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστούμε, κ. Μητσοτάκη, που είστε τόσο μεγαλόκαρδος και αφήσατε την ιστορική “Αυγή”, που ιδρύθηκε το 1952 και διέκοψε κυκλοφορία μόνο στην Επταετία, να συνεχίσει να υπάρχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr