Οικονόμου Ηλιόπουλος: Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για τις προσλήψεις των ιερέων, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ λένε πως δεν υπάρχει ανάρτηση.

“Ιερός πόλεμος” έχει ξεκινήσει μεταξύ Οικονόμου και Ηλιόπουλο για τις προσλήψεις 4.000 ιερέων. Από ότι φαίνεται ο κ. Οικονόμου απάντησε σε μία ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως δεν υπάρχει σχετική ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι απαντά στην «ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Κεραμέως

Η απάντηση του Οικονόμου στον Τσίπρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε τα εξής: «Προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολογία: Το ετήσιο σχέδιο προσλήψεων του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ήδη ανακοινωθεί και προβλέπει σταθερά τα τελευταία χρόνια 200 θέσεις ιερέων, προς αντικατάσταση κάποιων από αυτούς που συνταξιοδοτούνται.

Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της κυβερνητικής ατζέντας και εκτός πραγματικότητας».

Η απάντηση Ηλιόπουλου στον Οικονόμου

Μια σκληρή απάντηση δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, με αφορμή την ανακοίνωσή του για τις προσλήψεις ιερέων. «Ο πανικός του κ. Οικονόμου είναι τέτοιος όπου έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν υπάρχει!», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Και συνεχίζει: «Διαψεύδει τις διαρροές που η κυβέρνηση έδωσε στα φιλοκυβερνητικά μέσα για την μονιμοποίηση 4.000 ιερέων. Μέχρι σήμερα αποκαλούσαμε τον κ. Οικονόμου εθνικό ψεύτη. Μετά την τελευταία του ανακοίνωση και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ φτωχός για να περιγράψει το “βάθος” της πολιτικής του σκέψης.

Αφού μπήκατε στον κόπο κ. Οικονόμου θα μας απαντήσετε μήπως για ποιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί; Ρωτάμε ξανά γιατί την τελευταία φορά στην Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να απαντήσει.»

Ηλιόπουλος: Να απαντήσει η κυβέρνηση για την καταγγελία περί «κρατημένων» ΜΕΘ

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr