Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία στον Πύργο Ηλείας, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία στον Πύργο Ηλείας, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Με δήλωσή του ο κ. Οικονόμου σχολίασε τα λεγόμενα του κ. Τσίπρα, ο οποίος τόνισε ότι «έχει έρθει η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής» παρουσίαζοντας παράλληλα και δεσμεύσεις για την επόμενη ημέρα.

Η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η χώρα έχει αφήσει οριστικά πίσω του 2019 και πλέον είναι τελείως διαφορετική. «Η Ελλάδα που δεν μας άξιζε, για αυτό και την αφήσαμε οριστικά πίσω μας τον Ιούλιο του 2019, ήταν η Ελλάδα της ανεργίας, των καθηλωμένων μισθών, των συνταξιούχων που περίμεναν χρόνια τις συντάξεις τους, του χάους στο μεταναστευτικό, της διεθνούς ανυποληψίας. Η Ελλάδα του 2023 είναι τελείως διαφορετική: μειωμένη δραστικά ανεργία, μειωμένοι φόροι, αυξημένοι μισθοί, στήριξη των αδύναμων, ευταξία στο μεταναστευτικό, ισχυρή εθνική άμυνα, διεθνές κύρος», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

«Όσο για την αξία των υποσχέσεων του κ. Τσίπρα, η εμπειρία των πολιτών της Ηλείας από την πορεία της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, με τις κατατμήσεις και τα γνωστά χατίρια που έκανε ο κ. Τσίπρας στον εργολάβο της αρεσκείας του, αρκεί για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Όπως αρκεί και για να καταλάβουμε πώς εννοεί την διαφάνεια στα έργα και τις επενδύσεις. Απέναντι σε αυτό το επαχθές χθες, οι πολίτες βλέπουν το δρόμο Πατρών – Πύργου να κατασκευάζεται γοργά και την Ελλάδα να προχωρά, τολμηρά, σταθερά, μπροστά», πρόσθεσε.

Πηγή: pagenews.gr