Οικονόμου για την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Με σχέδιο η χώρα αναδεικνύεται ως ένας αξιόπιστος εταίρος, όπως τόνισε, σε ανάρτησή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στην πρόσκληση προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να είναι ο πρώτος Έλληνας ηγέτης που θα απευθύνει ομιλία στο Κογκρέσο

Για την ομιλία που θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. Με σχέδιο η χώρα αναδεικνύεται ως ένας αξιόπιστος εταίρος, όπως τόνισε, σε ανάρτησή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στην πρόσκληση προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να είναι ο πρώτος Έλληνας ηγέτης που θα απευθύνει ομιλία στο Κογκρέσο.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος Έλληνας που προσκαλείται να απευθύνει ομιλία στο Αμερικανικό Κογκρέσο κατόπιν πρόσκλησης της Nancy Pelosi εκ μέρους της διακομματικής ηγεσίας του. #Με_σχέδιο η χώρα αναδεικνύεται ως ένας αξιόπιστος και σταθερος εταίρος. @PrimeministerGR», ανέφερε, στην ανάρτησή του, ο κ. Οικονόμου.

Δείτε την ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr