Η ομόφωνη απόφαση ήταν κόλαφος για τον κ Τσιπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ομόφωνη απόφαση ήταν κόλαφος για τον κ Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αναμενόμενο να βρίσκεται σε ακραία σύγχυση, σχολίασε στο ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ ότι η απόφασή του Ειδικου Δικαστηριου είναι σεβαστή, αλλά το αν ειναι δίκαιη κρίνεται από τους πολίτες.

Με αφορμή με την πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Τσίπρα ότι «ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικαστές στην Αθήνα» ο κ Οικονόμου διερωτήθηκε: Σεβόμαστε την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης ή όχι, θα αναλάβει ο κ Τσίπρας την πολιτική ευθύνη; Θα διαγράψει από τα ψηφοδέλτια και τον ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Παππά;».

Όπως διευκρίνισε, κάθε φορά που μια εφημερίδα αναφέρει μια καταγγελία για κάποιο στέλεχος της ΝΔ, χωρός αποδείξεις και χωρίς δικαστική απόφαση, αμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την απομάκρυνση του συγκεκριμένου στελέχους.

Τώρα -πρόσθεσε ο κ Οικονόμου – έχουμε καταδικαστική απόφαση της δικαιοσύνης. Είναι δυνατόν να μην έχει ήδη απομακρύνει ο κ. Τσίπρας από το κόμμα του έναν άνθρωπο που κρίθηκε ένοχος 13-0 και όχι επειδή το είπε ένας κουκουλοφόρος ή ενα πρωτοσελιδο;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου αποτελεί ένα δυσάρεστο στίγμα για την πολιτική ιστορία, αλλά κυρίως τη διακυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Για το ντιμπέιτ

«Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στη διεξαγωγή ντιμπέιτ τόσο ανάμεσα στους κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα, όσο και ανάμεσα σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, τόνισε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διευκρίνισε ότι όταν προκηρυχθούν οι εκλογές, αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί στη διακομματική επιτροπή.

Ο κ. Οικονόμου δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη ημερομηνία εκλογών.

Σημείωσε πάντως ότι πλησιάζουν, ενώ έκανε γνωστό ότι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα διεξαχθεί το υπουργικό συμβούλιο.

Πηγή: pagenews.gr