«Η ελληνική αστυνομία, με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό, προχώρησε αποφασιστικά στην κατεύθυνση της εξιχνίασης της δολοφονίας του δημοσιογράφου», τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ

Στις δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ τοποθετήθηκε με δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας ότι «οι Αρχές στην Ελλάδα λειτουργούν θεσμικά και αποτελεσματικά».«Κι αυτό είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους -εντός και εκτός Ελλάδας- δοκίμασαν να κάνουν άθλια πολιτική σπέκουλα, συνδέοντας την τραγική δολοφονία τάχα με θέματα ελευθερίας του Τύπου, ώστε να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη σε βάρος της διεθνούς υπόληψης της Ελλάδας» τονίζει ο κ. Οικονόμου.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

«Η ελληνική αστυνομία, με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό, προχώρησε αποφασιστικά στην κατεύθυνση της εξιχνίασης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.  Αποδείχθηκε, για πολλοστή φορά, ότι οι Αρχές στον τόπο μας λειτουργούν θεσμικά και αποτελεσματικά.

Κι αυτό είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους -εντός και εκτός Ελλάδας- δοκίμασαν να κάνουν άθλια πολιτική σπέκουλα, συνδέοντας την τραγική δολοφονία τάχα με θέματα ελευθερίας του Τύπου, ώστε να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη σε βάρος της διεθνούς υπόληψης της Ελλάδας.

Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και όσοι στηρίζονται σε αυτό εκτίθενται».

Πηγή: pagenews.gr