Οικονόμου: Ανάρτηση για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, ΕΦΚΑ και του ΟΠΕΚΑ έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Ανάρτηση για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, ΕΦΚΑ και του ΟΠΕΚΑ έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου έκανε αναφορά στην αναβάθμιση εξυπηρέτησης εργαζομένων, αγροτών, συνταξιούχων, ανέργων κάνει, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι & αγρότες έχουν ολοκληρώσει 260 εκατ. ηλεκτρονικές συναλλαγές τα τελευταία 2,5 χρόνια μέσω των 200 ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ),του ΟΠΕΚΑ & του Υπ. Εργασίας», αναφέρει στο tweet του ο κ. Οικονόμου και επισημαίνει: «Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι & αγρότες έχουν ολοκληρώσει 260 εκατ. ηλεκτρονικές συναλλαγές τα τελευταία 2,5 χρόνια μέσω των 200 ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, του ΟΑΕΔ(ΔΥΠΑ),του ΟΠΕΚΑ & του Υπ. Εργασίας. #Με_σχέδιο αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών. @K_Hatzidakis

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr