Ντόρα Μπακογιάννη: Για τις εξελίξεις στην Ουκρανία αλλά και τη εκλογή Όρμπαν μίλησε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Για τις εξελίξεις στην Ουκρανία αλλά και τη εκλογή Όρμπαν μίλησε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη. Σχετικά με τον Πούτιν δήλωσε ότι «εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Δημοκρατία είναι η αδυναμία των ευρωπαϊκών χωρών και η χθεσινή εκλογή Όρμπαν του έδωσε θάρρος σε αυτή την αντίληψη».

«Ο Πούτιν στην αρχή πίστευε ότι η Ευρώπη είναι αδύναμη  και διχασμένη στο θέμα της Ρωσίας, αυτό δεν συνέβη και η Ευρώπη αντέδρασε ενωμένη. Αυτή την στιγμή ο Ρώσος πρόεδρος εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Δημοκρατία είναι η αδυναμία των ευρωπαϊκών χωρών και η χθεσινή εκλογή Όρμπαν του έδωσε θάρρος σε αυτή την αντίληψη» σχολίασε σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 η Ντόρα Μπακογιάννη.

Τόνισε πάντως ότι η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη είναι στην πλειονότητα της αποφασισμένη και ευαίσθητη. Ανέφερε ακόμη ότι αυτό που αναμένει ότι θα γίνει τώρα είναι μια μάχη αρχών, αξιών και ιδεολογιών.

Για την Τουρκία η κ. Μπακογιάννη σχολίασε ότι είναι δύσκολο να σταθεί σε δύο βάρκες και αντιλαμβάνεται ότι η πολιτική των τελευταίων δύο ετών, της γύρισε μπούμερανγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr