Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και ακόμα υπάρχουν πολλές θεωρίες για το τι ήταν αυτό που επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του. Πρόσφατα ο γιατρός του θρυλικού ποδοσφαιριστή τόνισε ότι δεν ισχύουν οι φήμες που έλεγαν ότι είχε χτυπήσει το κεφάλι του λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή. Ωστόσο λίγο αργότερα ένα άτομο από το περιβάλλον του Μαραντόνα υποστηρίζει ότι όχι μόνο ο Αργεντινός χτύπησε στο κεφάλι, αλλά δεν υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Πρόκειται για τον Μάριο Μπάουντρι. Είναι ο  σύντροφος της Βερόνικα Οχέδα, με την οποία στο παρελθόν ο Μαραντόνα είχε σχέση και, μάλιστα, έχουν μαζί ένα παιδί, τον μικρό Ντιέγκο Φερνάντο. Ο Μπάουντρι, λοιπόν, υποστήριξε ότι «ο Ντιέγκο έπεσε από το κρεβάτι πριν από λίγες ημέρες (σ.σ. την Πέμπτη, μια εβδομάδα πριν από τον θάνατό του) και χτύπησε στον τοίχο στο δεξί μέρος του κεφαλιού. Και δεν του έκαναν καμία εξέταση, απολύτως τίποτα».

«Ο Μαραντόνα θα μπορούσε να είναι ζωντανός»

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Λούκε, λέγοντας ακόμα ότι «ο θάνατος του Μαραντόνα μπορούσε να αποφευχθεί. Ο Λούκε είναι καλός άνθρωπος, αλλά αν εγώ έχω την καλύτερη Φεράρι του κόσμου και την δώσω σε ένα παιδί πέντε ετών, θα μου την διαλύσει». Και συνεχίζει ο Μπάουντρι:

«Την Δευτέρα, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο Ντιέγκο λέει στην Βερόνικα ότι θέλει να την δει. Και η Βέρο πήγε να δει τον Μαραντόνα, αλλά δεν είχε δίπλα του κανέναν γιατρό, ούτε τίποτα. Ο Μαραντόνα δεν είχε καν κανονική τουαλέτα στο δωμάτιο, είχε μια χημική, όπως αυτές στα κάμπινγκ, όχι μια κανονική τουαλέτα. Και το δωμάτιο ήταν πολύ μικρό. Δεν ήταν το κατάλληλο μέρος για τον Ντιέγκο». Τις τελευταίες ώρες, διέρρευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, από μήνυμα του Μαραντόνα στο κινητό του Μπάουντρι, τον οποίο ευχαριστεί επειδή η Βερόνικα Οχέδα είναι καλά και του ζητάει να φροντίσει τον γιο του, Ντιέγκο Φερνάντο. Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι εικασίες ενός τρίτου και όχι γνωμάτευση από κάποιον γιατρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr