Γιατροί και νοσηλευτές, που αντιλήφθηκαν την πρόθεσή του προσπάθησαν να τον εμποδίσουν – Παραλίγο να παρασύρει στη θανατηφόρα πτώση του και μία νοσηλεύτρια

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 61χρονος ασθενής με κορωνοϊό πηδώντας από τον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου Λαμίας, όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 στο νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμένα στο “Πέτρινο”, όπου στεγάζεται η κλινική covid.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 61χρονο Λαμιώτη, ο οποίος εισήχθη χθες στην κλινική και εκτός από τον κορωνοϊό αντιμετώπιζε και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Γιατροί και νοσηλευτές, που αντιλήφθηκαν την πρόθεσή του προσπάθησαν μάταια να τον εμποδίσουν ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 61χρονος παραλίγο να παρασύρει στη θανατηφόρα πτώση του και μία νοσηλεύτρια.

Ο άνδρας πήδηξε από τον δεύτερο όροφο και βρέθηκε στο κενό. Αμέσως τον παρέλαβαν διασώστες και τον μετέφεραν στα Επείγοντα του νοσοκομείου. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr