Ο Νίκος Παγώνης, Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων ΝΔ και Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Εθνικού Συνεδρίου της ΝΔ έστειλε μήνυμα για το 14ο Τακτικό Συνέδριο ΝΔ. 

Ο Νίκος Παγώνης, Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων ΝΔ και Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Εθνικού Συνεδρίου της ΝΔ έστειλε μήνυμα για το 14ο Τακτικό Συνέδριο ΝΔ.

Ολόκληρη η δήλωση

“H Νέα Δημοκρατία με Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί ένα σύγχρονο κόμμα, με ισχυρή θέση και ολοένα αυξανόμενη επιρροή στην οικογένεια της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς, και ταυτόχρονα είναι η Παράταξη που εδώ και σχεδόν μισό αιώνα εκπροσωπεί τα λαϊκά στρώματα. Είναι ένα κόμμα που ζει στην εποχή του, συζητάει και βρίσκει λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή την καθημερινότητα των πολιτών και ταυτόχρονα αναλαμβάνει χωρίς δισταγμό τις ευθύνες που της αναλογούν, παίρνει τις δύσκολες αλλά απαραίτητες αποφάσεις για τη χώρα, τοποθετείται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Τα παραπάνω αποτυπώνονται στις θεματικές ενότητες του 14ου Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Οι τέσσερις αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας και του βιοτικού επιπέδου των πολιτών: «Ασφάλεια για όλους», «Προστασία του Περιβάλλοντος και αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης», «Καθημερινότητα: Κράτος φιλικό για τους πολίτες & Δίκαιη ανάπτυξη» καθώς και «Πολιτικές για τους νέους», οι οποίοι ανήκουν, μαζί με τη μεσαία τάξη, στις δύο κατηγορίες συμπολιτών μας που βίωσαν στο έπακρο τις επιπτώσεις των διαδοχικών κρίσεων.

Η πέμπτη θεματική ενότητα αφορά την «Ενδυνάμωση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας» και οφείλεται και στην καθαρή θέση που πήρε η Ελλάδα επί κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στα μεγάλα διλήμματα της εποχής μας. Μιας εποχής αλλεπάλληλων κρίσεων παγκόσμιου βεληνεκούς.

Σε τελική ανάλυση, η Νέα Δημοκρατία κάνει ακριβώς αυτό που περιγράφεται στην έκτη θεματική ενότητα του 14ου Συνεδρίου της: «Τολμά να εξελίσσεται μένοντας σταθερή στις αξίες της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr