Νίκος Καρανίκας: Ο Νίκος Καρανίκας προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook, αφήνοντας σαφής αιχμές κατά της «Ομπρέλας» και του Πάνου Σκουρλέτη.

Διαδικτυακοί κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην σύμβουλο του Μεγάρου Μαξίμου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Καρανίκα και της συζύγου του Πάνου Σκουρλέτη, Ορσαλίας Πρίσκου.

Ο Νίκος Καρανίκας προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook, αφήνοντας σαφής αιχμές κατά της «Ομπρέλας» και του Πάνου Σκουρλέτη. Ο κ. Καρανίκας ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του «Αριστερά είναι να καταθέτεις την δυνατότητα να αλλάξεις τον κόσμο και όχι να κάνεις θόρυβο για να σε προσέξουν επειδή σε ξεπέρασε η πραγματικότητα. Αριστερά δεν είναι η αριστοκρατία των στελεχών που φανατίζουν τα μέλη απειλώντας ένα συνέδριο ότι θα αποχωρήσουν επειδή δεν πέρασε το δικό τους…και τελικά να μην αποχωρούν. Αριστερά δεν είναι ο φετιχισμός, η αλλοτρίωση της οργάνωσης και η μετατροπή της σε μηχανισμό Τάσεων δηλαδή της ατομικής φιλοδοξίας κάποιων στελεχών. Η κομματική ταυτότητα και το κόμμα δεν είναι ο σκοπός, η στρατηγική, το όραμα, αλλά ένα εργαλείο για να αλλάξουμε τον κόσμο.

Αριστερά είναι να θέλεις και να αποδεικνύεις ότι μαζί με τον απαίδευτο κόσμο και όχι ως πρωτοπορία, δημιουργείς σήμερα το αύριο. Αριστερά δεν είναι ο βερμπαλισμός των αριστεριστών.  Αριστερά σήμερα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Αλέξη Τσίπρα να εγγυάται την συσπείρωση του λαού γύρω από το αίτημα της διακυβέρνησης του τόπου και της ήττας του νεοφιλελευθερισμού. Είμαστε το μέλλον και όχι το παρελθόν ένα ξεπερασμένο φετίχ δυνατών αναμνήσεων κάποιων στελεχών που εκμιζούν την ελπίδα για προσωπικό όφελος».

Η κ. Πρίσκου απάντησε με την σειρά της στην ανάρτηση Καρανίκα, κατηγορώντας τον για ψέματα, «δεν απείλησε κανένας το συνέδριο ότι θα αποχωρήσει. Λες ψέματα ακόμα μια φορά. Δήλωση ότι θα απέχουν από την τελευταία διαδικαστική ψηφοφορία οι περίπου μισοί σύνεδροι, έγινε. Το υπόλοιπο δε μπήκα καν στον κόπο να το διαβάσω, παρά μόνο διαγωνίως».

Ο Νίκος Καρανίκας απάντησε στις κατηγορίες με την σειρά του: «Μάλλον έλειπες όταν έκανε την πρόζα αποχώρησης ο Σκουρλέτης και γέλαγε το σώμα (πλην των 53) όταν δεν έφυγε τελικά . Δεν πέρασε όμως ο εκβιασμός και έγινε ρεζίλι και έμειναν». «Είσαι ένας ψευτάκος» του ανταπάντησε η σύζυγος του κ. Σκουρλέτη, για να γράψει από κάτω ο κ. Καρανίκας: «Μάλλον ήσουν σε άλλο συνέδριο. Τα γράφουν όλες οι εφημερίδες. Άντε γεια και καλή Ανάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr