Νίκος Ανδρουλάκης: Δίπλα στους Έλληνες του εξωτερικού βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ανταποκρίθηκε στους ομογενείς του Καναδά και έτσι παρακολούθησε τον Εσπερινό

Δίπλα στους Έλληνες του εξωτερικού βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ανταποκρίθηκε στους ομογενείς του Καναδά και έτσι παρακολούθησε τον Εσπερινό, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου χθες Κυριακή [14/8]

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ευχαρίστησε τους ομογενείς για την πρόσκληση και τόνισε ότι έχουμε εθνικό χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες τους, ειδικά στο θέμα της εκπαίδευσης.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ομογενείς του Καναδά για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με προσκαλέσουν να περάσουμε μαζί τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Οι Έλληνες της διασποράς πρωταγωνιστούν στην οικονομική, κοινωνική και επιστημονική ζωή των χωρών που διαβιούν, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πατρίδας μας.

Έχουμε λοιπόν εθνικό χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες τους ιδιαίτερα στο θέμα της εκπαίδευσης, όπου οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Εδώ από το Μόντρεαλ θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης” δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr