«Και ότι ερωτήσεις έχετε εδώ είμαι μέσω video reply να προσπαθώ να τις απαντώ» ανέφερε ο πρωθυπουργός

Μήνυμα στους νέους να μην επιλέξουν την αποχή στις εκλογές της 21ης Mαΐου έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με video reply που ανάρτησε στο Tik Tok.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να στείλει το μήνυμα του απαντώντας σε έναν νεαρό οποίος τον κάλεσε να πει για ποιο λόγο άνοιξε λογαρισμό στο δημοφιλές για τους νέους κοινωνικό δίκτυο. Ο νεαρός δεν έμεινε όμως μόνο στην διατύπωση της ερώτησης αλλά έδωσε ο ίδιος την απάντηση με έναν… χαριτωμένο τρόπο: Προφανώς θέλει να πάρει ψήφους από την νεολαία είπε και ολοκλήρωσε την ερώτηση – τοποθέτηση ξεκαθαρίζοντας την στάση του: «Ξέρει τι θα πάρει όμως»!

«Ανοιξα το tik tok γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τη νέα γενιά. Αφου εσείς είστε στο tik tok και επό εκεί ενημερώνεστε, πρέπει κι εγώ να είμαι στο Τik Τok για να μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας, να μπορώ να απαντώ στις ερωτήσεις σας, να περνάω τα δικά μου μηνύματα» είπε χαμογελώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση αφού βλέπετε Τik Τok να σας ζητήσω να πάτε να ψηφίσετε στις εκλογές, ψηφίστε ό,τι θέλετε αρκεί να μην απέχετε. Και ότι ερωτήσεις έχετε εδώ είμαι μέσω video reply να προσπαθώ να τις απαντώ»

Πηγή: pagenews.gr