Μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες για τον καθηγητή στην Ανάβυσσο που έστελνε πρόστυχα μηνύματα σε μαθήτριες του ηλικίας 9 ετών, ακόμα μια καταγγελία για καθηγητή ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία, θώπευσε μαθήτρια του ανάμεσα στα πόδια της μέσα στην τάξη και εν ώρα μαθήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο καθηγητής αντιλήφθηκε ότι η ανήλικη χρησιμοποιούσε το κινητό της εν ώρα μαθήματος και την προειδοποίησε πως θα της το κατασχέσει με την ίδια να αντιδρά. Τότε, ανέβηκαν οι τόνοι και ο καθηγητής την πλησίασε για της πάρει το κινητό, που η ίδια δεν άφηνε και το σφήνωσε ανάμεσα στα πόδια της, ενώ ο καθηγητής σύμφωνα με την καταγγελία έβαλε το χέρι του στην εν λόγω περιοχή του σώματός της.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη, ο καθηγητής έβαλε το χέρι ανάμεσα στα πόδια της.
Μάλιστα, με τρόπο ο οποίος δεν έδειξε πρόθεση να της κατασχέσει το κινητό, αλλά να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία προκειμένου να τη θωπεύσει στο απόκρυφο σημείο της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη, εκείνη σοκαρισμένη έβλεπε τον καθηγητή της να επιμένει στην πράξη αυτή για αρκετά δευτερόλεπτα. Αμέσως σηκώθηκε και αποχώρησε πανικόβλητη από το μάθημα, με τη μητέρα της να μαθαίνει για το συμβάν και να καταθέτει μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης κόρης της από τον καθηγητή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr, οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς φέρεται ότι υπάρχουν μάρτυρες συμμαθητών της κοπέλας που μπορούν να επιβεβαιώσουν τις κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο καθηγητής δεν κατέσχεσε το κινητό της, ενώ δεν έβαλε απουσία στην μαθήτρια για την αποχώρησή της, ούτε την έχει σημειώσει στο απουσιολόγιο, παρά το γεγονός ότι έκτοτε η κοπέλα δεν έχει πατήσει το πόδι της στο μάθημά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια έχει εξεταστεί ήδη από ψυχολόγο, ενώ στον καθηγητή πρόκειται να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr