Νέα Δημοκρατία για ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για αντισυγκέντρωση στον Ισθμό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για αντισυγκέντρωση στον Ισθμό. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για τον τρόπο που επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει πολιτική αντιπαράθεση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Τα κόμματα έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν συγκεντρώσεις στον χρόνο και τον χώρο που επιλέγουν, όπως ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Αποτελεί πάγια πολιτική πρακτική και συνθήκη δημοκρατικής ομαλότητας να μην γίνονται αντισυγκεντρώσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αντισυγκέντρωση σήμερα στον Ισθμό, ακριβώς επειδή θα βρίσκεται εκεί ο Πρωθυπουργός, πρακτική που εφάρμοζε και την περίοδο των «αγανακτισμένων». Αν νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσουν προβλήματα στην επαφή του Πρωθυπουργού με τους πολίτες, κάνουν λάθος.

Το μόνο που δείχνουν είναι ότι η δημιουργία τοξικού κλίματος, είναι ο μοναδικός τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης που ξέρουν και θα ακολουθήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr