Το δημοσίευμα του «Guardian» για τους Ισραηλινούς συμβούλους που φέρεται να επιδόθηκαν σε χειραγώγηση εκλογικών διαδικασιών σε 30 χώρες έφερε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Το δημοσίευμα του «Guardian» για τους Ισραηλινούς συμβούλους που φέρεται να επιδόθηκαν σε χειραγώγηση εκλογικών διαδικασιών σε 30 χώρες έφερε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα για την Ελλάδα. Αυτό έφερε την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που ανέφερε ότι δεν φτάνουν τα fake news για να χειραγωγήσουν τον ελληνικό λαό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την απέλπιδα προσπάθεια διαχείρισης της επερχόμενης ήττας του, φτάνοντας στο σημείο να διαστρεβλώσει άρθρο του Guardian για να φτιάξει μυθεύματα που διαψεύδονται από άλλο σημερινό άρθρο του ίδιου του Guardian για το ίδιο θέμα! Όχι μόνο δεν γίνεται πουθενά σύνδεση με προσπάθεια εκλογικής χειραγώγησης για λογαριασμό της κυβέρνησης στο άρθρο που διαστρεβλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντίθετα ο ίδιος ο Guardian μιλάει για εταιρείες που αξιοποιούν διαδικτυακά εργαλεία και στρατηγικές για εμπορικές διαφορές!

Οι Έλληνες πολίτες δεν χειραγωγούνται ούτε από τα fake news ούτε από την προπαγάνδα της Κουμουνδούρου! Ξέρουν πολύ καλά και το ποιον και το γιατί τον ψηφίζουν ή τον αποδοκιμάζουν και θα δώσουν την ηχηρή απάντησή τους στον ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες!».

Πηγή: pagenews.gr